17.12.2011

Palautetta :D

Nyt sitten vihdoin kirjotan, erään anonyymi-Annan pyynnöstä :D

Alotan vaikka töistä. Toöissä on ihan kivaa, lukuunottamatta hölmöä pomoani jota ei oikein tunnu mun olemassaolo kiinnostavan ja työkaverin joka pitää mua vammasena 5 vuotiaana lapsena :(  Toinen työkaveri taas on ihan super kiva, se antaa mun tehä kaikkee (eilen sain ruokkii käärmeet!) ja kehuu mua ja pitää mua iakuisena ja vastuullisena. Mä en muuten saa käyttää kassaa...vaikka ykspäivä neuvoin työkaverille miten se saadaan pois error-jumista O_o

Mutta siellä on kivaa, töpäivät menee nopeesti un on kokoajan tekemistä ja ne elukat on kivoja, varsinkin käärmeet ja hämikset :3 Ne on niin mielenkiintosii. Asiakkaatkin on yleensä tosi mukavia ja saan kuunnella tarinoita niiden lemmikeistä ym. Ja leikata niiden koirien ja marsujen kynsiä. (meinasin kirjottaa hampaita :D)

Sitte muihin aiheisiin. Joululahjoihin vaikka! Niitä oon taas vääntäny kädet ruvella ja jännetuppitulehdus varmaan tulee taas jouluksi. Mutta ei hätää, kunhan on paketteja!
Suurin osa on ite tehtyjä, 3 juttua ostin ihan kaupasta kun en osannu ite :(
Kudottuja on aika paljon, varmaan suurin osa.

Sitten kutkuttavimpaan aiheeseen, eli naapurin kitisijään.
Tulin yks torstai kotiin ja löysin eteisen lattalta pikkuisen ruutupaperin jossa luki näin:

"Moikka
Olisi mukavaa, jos voisitte ystävällisesti jatkossa paremmin huomioida asuvanne kerrostalossa ja vielä sellaisessa, jossa on huono äänieristys.
Kaikki makuuhuonepuuhanne ja riidat lapsen kanssa kuuluvat napuriin. Esimerkiksi pelkästään viikonloppuna ehti hermo mennä moneen kertaan, kun la-su yönä heräsin keskellä yötä patjan natinaan ja kiihkeään naimisen voihkeeseen, sunnuntaina kuului kovaa huutoa lapsen syömisjutuista, iltapäivällä naimista, alkuillasta toinen tappelu ja seuraavana yönä heräsin TAAS samaan kuin edellisenä. JA eilen illalla vitutti taas, kun yritettiin saada unen päästä kiinni. Tulipahan käytyä tiskaamassa siinä sitten, vaikka olisi tehnyt mieli nukkua. Toivottavasti ei tarvii näitä enää kuunnella. Lapsen suuttuisen tietty kyllä ymmärtää välillä, mutta aikuisen ei ehkä tarvitse yrittää voittaa huutokilpailua."  8.11.2011

Eikä ollut lähettäjän nimeä taikka asuntoa. Mäpä vastasin sitten 2 A4 kokosella viestillä johon kirjoitin pinkillä tussilla näin:

"Hei sinä joka jätit viestin asuntoon 22
Meillä EI ole lapsia, joten mainitsemasi lapsen kanssa kilpaa huuto ei meiltä kuulu.
Meille ei kuulu toisten asuntojen äänet (pesukoneet, imurointi tai mainitsemasi lapsen kanssa huuto) joten emme ole ottaneet öisiä aaniämme huomioon. Jatkossa kiinnitämme huomiota HILJAISUUDEN AIKANA pitämiimme ääniin, mutta jos pelkkä patjan narina pitää hereillä suosittelen ostamaan korvatulpat ja/tai ottamaan hiekan pois pimpistä, ettei vituta.
Jatkossa pyytäisin asiallisempaa palautetta, ja että olisi myös munaa laittaa oma nimensä tai edes asunnon numero kirjoittamiinsa viesteihin. Ei tarvitsisi omista asioistaan yleisölle kirjoittaa.
Terveisin Ann-Nina asunto 22"

Jonia harmittaa ettei ottanut kuvaa siitä :D
Mutta eipä olla sen jälkeen saatu paöautetta, ollaan ilmeisesti naristu hiljaa.

Sitten kivoja uutisia. Meidän perhe kasvaa TAAS!
Käydään näillä näkymin hakemassa pieni parta-agama vauva tapaninpäivänä meille asumaan. Ollaan tänään oltu shoppaamassa itsemme köyhiksi kaikkea terraariokrääsää.
On kukkaisa ja kakkaisa ja alustaa ja taustaa ja kaikkee mitä ikinä.
Ollaan myös perustamassa sirkka farmia, et jos jollain on tarvetta sirkoille niin meiltä hakemaan vaan.

Myös jo olemassa olevat lemmikit ovat saaneet/saavat ihanuuksia, kissat saivat tällä viikolla uuden kiipeilytelineen: http://www.zooplus.fi/shop/kissat/raapimispuut/suuret_puut/yli_180cm/142340
ja rotat saa mittatilauksena teetettävän häkin joululahjaksi! JEE!

Meille myös muuttaa ehkä hermeliinipupu hoitoon vuodeksi, jonkun Jonin kaverin kaverin kautta. Se lähtee vaihtoon ja haluais pupulleen paikan, se maksaa ruoat ym ja kaikki tarvikkeet sillä on jo. Se vaan on jo 9 vuotias, pelkään että se huolee sen vuedon aikana vanhuuteen :(
Mutta kattellaan ny, Jon ei oo antanu viel lupaa.

Siinä teille vähän kuulumisia, lähettelen terrasta kuvia sitten kun se on valmis! HEHEI!

1 kommentti: