22.3.2011

Esittelynäyttely

Nyt on sitte paljon mainostamani esittelynäyttely kärsitty läpi :D
Koko päivä meni kyllä sellaisessa kummallisessa jännitys/pelko/riemu/ylpeys sumussa, etten nyt kun miettii niin muista paljon mitään. Mutta todella nopeasti menee aika, 7h oli mun mielestä hetkessä ohi. Mut kai nyt sitte, ku on paljon ihmisiä jotka on kiinnostunu samoista asioista ja sulle tärkeistä asioista!
Munkki sai yhteensä 11 yleisön suosikki ääntä, mikä on mun mielestä aika paljon :O Varsikin  kissalta joka ei ihan jokaisen mielestä ole aivan juuri KISSAN näköinen :´) 
Mutta Munki hurmas kyllä monen silittäjän ja leikittäjän letkeällä luoteellaan ja lapsiystävällisyydellään. Kuka nyt ei Munkista pitäisi? Naapurin Burma kasvattajakin sanoi, että jos joskus teke syrjähypyn rodusta niin päätyy ehdottomasti Devoniin (kiitos Munkkiksen).
Vähän enemmän tuttuja olisin halunnut ehkä siellä nähä, sen verran kuitenkin mainostin tota touhua.

Päivä oli kyllä ihan karsee, nyt kun ajattelee jälkikäteen :O
Munkki piti mua hereillä aamu 3:een, herätys oli klo:6 ja suihkussa olin puol 7.
Tinja oli nukkunut pommii, mut olis pitäny hakea 8 että olisin ehtinyt puoli 9 järjestettyyn eläilääkärin tarkistukseen, mutta onneks ees iskä oli hereillä ja suostu tulee kuskaamaan mut paikan päälle, jossa olinkin sitten siististi myöhässä 10 min yli 9.
Mulla oli ihan hulluna tavaraa ja mielipuolena häkissä riehuva Devon. En osanut koota näyttelyhäkkiö ja yritin pitkän aikaa aivan turhaa saada apua napureilta, jotka sitten hetken itse koppiensa ja kissojensa painitttuaan ystävällisesti kertoivat että kopi kansi on väärän lainen koppiin katsittuna. Sai kuin saikin sopivan katon häkkiin, mutta se jäi lörppäämään, joten jouduin lainaamaan narua. Seuraavalla kerralla tan kyllä ehdottomasti mukaa auttavan kaverin, ja nippuiteitä mukaa. Ellen sitten enen seuraavaa näyttelyä ahdi ostaa omaa häkkiä.
Siinä sitten pällistelin pitkän aikaa näyttelypaikkaa  ja herättelin itseäni, mutta siihen ei iha hirveesti ollut aikaa kun klo 11 aukesivat ovet ja taukoamaton ihmisvirta syöksyi sisään :O
Munkki oli aika kärttyien alussa ja murjotti kopissaan, mutta kun kävin ostamassa poitsulle muutaman uude lelun ja annoin vähän herkkuja niin kyllähän siinä yks Munkkikin leppyy :)
Hyvin meni pitkän aikaa poika mun sylissä ja ihmisten rapsuteltavana, mutta siinä 1-3 pojalle tuli väsy :(
Pääsi sitten ukkeki koppiin nukkuu, agilityä käytiin kyl koittaassa ja esittelykierroksella unepöpperöien Munkkis vaan roikku mun sylissä ja sähisi :/
Loppupäivä menikin sitte sellassesssa nestehukka/verensokerinpuute/ääriväsymys/ horoksessa lipunmyyissä kahdesta kolmeen. Ihanaakin ihanampi Essi tuli oneks pelastamaan mut 3n aikaan ja vei heseen hakee ruokaa :3
Siinä sitten vaihdoin muutaman ihanan kasvattajan kanssa yhteystietoja ja hyvästelin naapurit (paitsi omahyväisiä ja hiukanilkeitä venäläisiä sfinx omistajia, jotka katselivat mua nenänvarttaan pitkin), pakkasin Munkin, purin häkin ja siivosin paikkani.
Kun pääsin kotiin 5-6 aikaan, menin 5 tunnin päikkäreille :D

Sitte se seuraava (ja kaikkeista ihanin) asia, eli mä saan perheenlisäystä!

Karva sellasta siis :3
Törmäsin siellä näyttelyssä ilmoitukseen kotia etsivästä 6 vuotiaasta simsku pojasta, joka etsii rauhallista lemmikki kotia jossa ei ole lapsia ja missä saa paljon aikaa ja huomiota. 
IHANAA!!! Ajattelin minä, ja rakastuin poikaan kun tänään kävin häntä katsomassa!
Pojan nimi on Pinkki, mutta hän näyttää minusta aivan Elmolta, joten taidan alkaa kutsua häntä sellaiseksi. 
Yksi suurimmista syistä kissasta luopumiseen perheellä on, ettei isäntä pidä kollista lainkaan. Kyllä kissa sellaisen vaistoaa ja vetäytyy omiin oloihinsa, pitää nyt koittaa koulia Elmosta kunon rohkea agility ja piknik kisuli :) Ja hiukan laihduttaakkin :D
Olen jo hetken aikaa (jo ennen Munkkia) miettiyt itämaista lyhytkarvaa/siamilaista, mutta kissanpennut on tosi raskaita, ja Miikon jälkeen jopa jotekin aristan ajatusta kissanpennusta. Elmo tuli kuin tilauksesta, sillä saa jotain muuta ajateltavaa ja puuhaa koko kuukaudeksi ikaalisiin kun EN ole töissä :)
Nii, ja sekin on nyt +, että ehdin tutustua Elmoon ja varmistamaa että tulevat varmasti muiden kissojen kanssa toimeen. Eikä mulla ole edes pitkiä työpäiviä kun työt alkaa, sellassia 5h+matkat :)

Nii! Ja sitä piti sanoo, että en oo KOSKAAN voittanut arvonnassa mitään, mutta siellä esittelyäyttelyssä arvottiin talkoväen keskenpalkintoja ja mä VOITIN 2 kiloo kissankuivaruokaa! :)
Ei ees mikään turha palkito, menee varmasti käyttöön ja lompakko tykkää, kaupassa se maksais 20-25e.

Noin, eiköhän se taas ollu siinä. Banerikin on yt valmis ihailkaapa sitä!
MOIKKAA! *puspus*

//Editto//

Olihan mulla sitte muutakin! Tuolla iha sivun alareunassa on Devon Zonen badge ja linkki, kannattaa käydä kattoossa, aivan ihana sivusto :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti