24.3.2011

Tunnustuksia!

Nonii.
Oon nyt ollu jo niin pitkää ihan inoisani, joten pakko kertoo nyt kun kehtaan:
Haluun LEMMIKKIVAUNUT!
Kyllä, luitte ihan oikein.
Oon pitkään ajatellu että lemmikkivaunut on pälleille, lemmikeitään ihmimillistäville idioottikoiranomistajille, joilla ei oo lapsia. Sitten tuossa luin yks päivä lueskelin keskustelua Derellä, joka koski Sleepy podia, jota olen myös harkkinut jo pidemmän aikaa. Siellä joku sanoi haluavansa lemmikkirattaat koska joutuu jokapäivä kulkemaan ratikassa kissojen kanssa, ja kissat pomppii ja paukkuu laukussa ja ihmiset tönii niin että osuvat myös kissakoppaan. "Ok, tuossa on jo joku käytäön järki" ajattelin, sillä nyt ei ollut kyseessä ihmien joka pukee koiralleen/kissalleen mekon ja käy stokkalla ostamassa vatkaimen kärryineen.
Hetken aikaa ku sulattelin asiaa päässäni, aloin miettiä kuinka kätevät vaunut olisivat esim. näyttelyssä.Munkki ei paina paljon, mutta kyllä sen 3,5 kiloakin tuntee, varsinkin kun yksin kantaa myös näyttelytuolia, kissanvessaa ja kaikkia tarvikkeita (verhot, kupit, ruoka, hiekat, lelut, sakset ja kammat, pyyhe ja oheistavarat häkin sisustukseen&somistukseen ja parhaassa tapauksessa vesi).
Molemmat kädet olisivat vapaana kun tavarat vois pakata reppuun + rattaiden alaosaan.
Pystyn jo yt näkemään huvittavan mielikuvan siitä miten Devonien näyttelyhäkkien vieressä on vaunuparkki :D

Sitten alon miettiä asiaa hiukan pidemmälle.
Kun sysäsin mielestäni kaikki ajatukset kadulla vastaantulevista nauravista teineistä, halveksuvista ihmislasten äideistä ja päivittelevistä mummoista, päätin ostaa moiset.
Muistelin miten kuljetettiin Nobua (ja pari kertaa Miikoakin) piknikille niin, että talutin pyörää ja Ira yritti pitää Nobua tarakalla suht pystyssä ja mukana, koska suurimmassa katokopassa ei ole olkahihaa...eikä tainnut olla muissakaa vielä silloin.Kuljin muutamisen kartaa niin jopa yksikin. Se oli uuvuttavaa ja kaikki eväät ja filtit siihen päälle, niin lähtemien oli kyllä ihan ylivoimasta. Jatkossa jos lähden piknikille tai kissojen kanssa puistoon, voin laittaa ne filtteineen vaunuihin ja huristaa pitkin Ikaalisia.
Monet vaunut joita olen katsellut, ovat kokoontaitettavia, ja koriosa on umpinainen ja siitä saa kantokopan haluttaessa. Mietin myös vaunuja sen kannalta että jos meen mökille kesällä, niin 3 kissan ja omien viiko tavaroiden kanssa on varmasti vaikea kulkea. Junaa  pitää vaihaa...olisko se ollut 4 kertaa ja kotkassa pitää kävellä kilometri. Laivaan vois mennä rattaat taitettuna ja kissat kopassa ja saaressa sit herätää pitkästä aikaa paheksutaa rattaillaan :D
Luulen kyl etten saareen pääse, iinku en 4 muunakaan vuonna, syyä matkan pituus, hinta ja työt :(
Toi on niin pitkä reissu ettei sitä ihan vaan viikolopun aikana tehä.

TAKAS AIHEESEEN!!!
Nää rattaat on ihan ykköset!
Siistin näköiset, tarpeeksi "ei oikeiden näköiset" ja kestää sen 15 kiloo painoo, eli Nobu ja Munkkis menee tonne mainiosti :molemmat :3 Noitten kanssa pitäs myös päästä ilmaseks bussiin, eihän säännöissä oo määrätty että MITÄ siellä vaunuissa pitää olla?

Noni. Jättäkää kommentti jos haluatte nähä mut käyskentelemässä kissavaunujeni kanssa Treen keskustassa :D
Nyt ötötöötö *puspus*

1 kommentti:

  1. "Noitten kanssa pitäs myös päästä ilmaseks bussiin, eihän säännöissä oo määrätty että MITÄ siellä vaunuissa pitää olla?"

    HAHAHA aivan! :DDD

    VastaaPoista