21.10.2012

Teen ystäville

Näin syksyllä kulutan tavallista enemmän teetä. Noi Clipperin pakkaukset alkaa pikkuhiöjaa hupenemaan ja vaan pahoja kuten salmiekki ja nokkosfuusiota on jäljellä. Käytiin myös helsingin reissulla théhuoneella  ja mukaan tarttui 3 eri sorttia, Jonille Indian spiceä ja mulle kahta rooibosta, goji-marjaa ja vanilijaa. Ovat niin tyyriitä ja hyviä (ja hyvää haudutsta vaativia!) että niitä tuöee juotua aika harvoin, yleensä silloin kun on vieraita. Vanilija-roobiaskin alkaa olemaan jo lopussa, se kun sattuu oleen mun ihan enstes lemppari!

Oonkin nyt miettinyt tilausta Clipperille, mutta tänään törmäsin Löv organiciin! Teetä saa sekä irto että pussiteenä, mustana ja vihreänä ja on ain argaanista. Ihanan kuuloisen teen lisäksi, niillä on aivan ihastuttavia purnukoita, joissa sitä teetä saa! Purnukoita on kahta kokoa, 100g ja 200g.

LÖV:illä on perusteet joista löytyy Darjeeling, English breakfast, Morning tea, Earl grey, Rose, Jasmine ja Sencha china. Kaikki purnukat on eri värisiä ja niissä kuva on tuollianen pikuinen nokkiva lintu.



Perus teen lisäksi on sitten vielä maustetut vihreät ja mustat teet. Makuina Winter, Four citrus fruits, Orange-cinnamon, red fruits, Chocolate-vanilla, Mint, Liquorise Earl Grey, Ginger-lemon ja Spicy sirus fruits.



Ja sitten on vielä "Wellness blends", eli hyvinvointi teet. Ne ei mua ainakaan kamalasti houkuttaneet muutamaa rooibista lukuunottamatta, sillä ovat aikalailla vihreä tee painottesia. Laitan kuitenkin kuvan muutamasta purnukasta, sillä niissä on omasta mielestäni kaikkein söpöin kuva ja näteimmät värit.




Näistä pitäisi siis se muutama suosikki löytää...Ajattelin noita värejä myös sisustuksen kannalta ja nuo purnukat sopisivat melkein minne tahansa. Uuden vessan värimailma tulee olemaan harmaa-musta-keltainen, joten joku noista väreistä ois kiva saada kylppäriin säilytys astiaksi kun vaan saa teen juotua pois :D

Nyt menen keitämään itselen makoisat teet, hyvää ja lämpöistä alkultaa!

  

2 kommenttia:

  1. Mielettömän ihanan näkösiä purkkeja! Tuli iha sellane olo et tollanen ois tosi kiva antaa jollekki joululahjaksi.

    VastaaPoista