9.8.2011

APUA!!!

Nyt tarvitaan apua ja ÄKKIÄ!
Eli PINKKI EI SAANUTKAAN KOTIA!
Jos tiedätte jonkun (tai olette itse) joka olisi vailla kilttiä aikuista leikattua kollikissaa niin ILMOITTAKAA! Täysin vierailta ihmisiltä pyydän Pinkusta 100e, että varmasti vakutun siitä että kissasta huolehtii jatkossakin, eikä se ole hetken mielijohde.
Pinkki on muuten terve, lievää ylipainoa lukuunottamatta. Pinkki on rauhallinen ja kiltti ja rakastaa huomiota, nukkuu sänyn jalkopäässä ja tulee sohvalle viereen köllöttämään.
Pinkki on 6 vuotias, sirutettu, rokorukset on hoidettu tämän vuoden maalis-huhtikuun taitteessa ja KAIKKI eläinlääkärin todistukset ja rekisterikirja tulee mukaan. Pinkkiä ei anneta kotiin jossa on pieniä lapsia tai koiria, maksimissaan yksi uroskissa ok, narttujen kanssa ei tule toimeen. VAIN SISÄKISSAKSI!!!
.Mulle voi soittaa asiasta koska vaan, alkaa olla jo vähän kiire.

En voi muuttaa Pinkun kanssa, koska se ei tule oikeen toimeen muiden mun kissojen kanssa. Nyt on mennyt ihan ok, kun saan eristettyä kissat eri huoneiiin, tulevassa asunnossa ei välttämättä ole sitä mahdollisuutta :( Olisi tosi ihanaa jos joku tän pojan haluaisi omakseen Pinku on nimittäin aivan ihana.

Mullon tosi paha mieli tän asian takia, eläinsuojeluyhdistys pyytää 20e siitä että hakee Pinkulle uutta kotia...ei mulla oo sellasta määrää ylimäärästä rahaa T-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti