19.5.2011

Hurrdurr

Sain eilen ruokapöydän! JEEA!!! Se on aika pikkuinen lasitasoinen ja mustilla metallijaloilla varustettu ja sain vielä kaupanpäällisiks kolme nahkasta metallijalkasta tuolia. Sopivat hyvin yhteen ja ovat kivan näköiset. Nyt voin syödä josain muualla kuin mun sängyssä (lukekaa patjalla lattialla).
Asunto alkaa pikkuhiljaa näyttää kodilta, kun on ees yks pöytä ja jonkunmoisia tuoleja :O
Tartttisin vielä sängyn, vessaan kaapin ja hyllyköitä, olohuoneeseen/keittiöön tilanjakajaksi iiison vaneritaustaisen hyllykön. Sellasen niinku kirjahyllyn tietteks. Site ku ois tarpeeks säilytyskalusteita ni saisin ton "makuuhuoeen" tyhjäks ja voisin alkaa laittaa sinne sitä kissojen leikkihuonetta :3

Tässä on muutamia kalusteita joita oon miettiny:

*IKEAn Brimmes sänky, jonka KOKO alunen on säilytystilaa eli noi taatikot. Ei tarttis imuroida sängyn alta, kissat ei menis mua pakoon sinne ja toi on hyvän kokonen + kohtuu hintanen.



*Tää on niin söpö :3 Eteiseen tulisi ikkupöydäks, vaikka on oikeasti yöpöytä. IKEAsta tämäkin, mutta aika kallis, saa nähä hommaanko koskaan.

Yö pöydistä puheen ollen:
*Haluisin tuon kaltasen yöpöydän, mutta tuo maksaa 150e, joten laitan iskän tekee samanoloisen pöntön :3 Ja valkosena kun sänkykin on valkonen.


*Tuollaisen haluaisin vessaan sen lämmitysvesipömpelin päälle. Mieluiten ovellisen joten tuo ei ihan käy. Haaveilin myös että laittaisin tonne takalevyyn erivärisiä tapetteja eri kerroksiin vähän piristämään. Valkonen kuitenki muuten.




*Jos saan sen tilanjakaja kirjahyllyn ni tuo on eka jonka ostan sinne. En yleensä pidä kelloista, mutta tuo on suorastaan nerokas!




*En yleensä pidä matoista (niikuin muistakaan kodintekstiileistä), mutta tuo on niin suloinen ja ihanan karhean näköinen. Voisin sen eteiseeni sijoittaa ilomielin.



Suihkuverho! (sellastakaan mulla ei oo viel :( )


Verhot aattelin tehä kangastilkuista tai tapetti paloista ja tapettiliisteristä, ei haittaa jos kissat vähän renkkuu :D Ja pimentävätkin sopivasti, eli täysin.
Eteiseen mietin sellasta tuolihäsmäkkä naulakkoo, muta suurekis harmikseni eteinen on aika kapee, et en teidä onnaako.

Sitte kisujen kuulumiset.
Kaikki pärisee entiseen malliinsa ja Munkkikin on ihan terve, hiukan se vaan on lihonu @_@
Ulkona eiolla oltu paljoo, kun se menee ylleensä aina ihme pelleilyks joten ootetaan kunnon ulkoiluu siihen asti kunnes saan sen aitauksen.
Kissat oli ihnan pöllyissä tosta uudesta pöydästä ja se puitteissa pitivät sitten omalaoitteisia agiharjotuksia kun mä ja äiti naurettiin niille mahat väärässä :'D On ne vaan niin ihanii, luulen et pysyn järjissäni vain niiden ansiosta.  Isoista pojista viel tällänen lällyttelykuva :3


+ En saa TÄN kattelemisesta tarpeekseni :D

Se kiva valokuvaajapoika jonka feissasin ykspäivä viimeviikolla pyys mut syömään huomenna. Kivaa, tykkään tutustuu uusiin ihmisiin, varsinkin nyt kun on aika vähän kavereita lähellä.
Ja kivaan paikkaanki pyys, sieltä saa vaan kasvisruokaa, ni ei tuu kukaan nyrpistelee sille kun otan metukkaa pois salaatista :D
Nyt alan tiskaamaan ku pitää laittaa ruokaakin tänää. Kaikkee hyvää, *pusut*.


Day One: Ten things you want to say to ten different people right now.
Day Two: Nine things about yourself.
Day Three: Eight ways to win your heart.
Day Four: Seven things that cross your mind a lot.
Day Five: Six things you wish you’d never done
Day Six: Five people who mean a lot (in no order whatsoever)
Day Seven: Four turn offs.
Day Eight: Three turn ons.
Day Nine: Two smileys that describe your life right now.
Day Ten: One confession.


1. @_@ 
2. :'(

1 kommentti: